N | პესტიციდის სავაჭრო სახელწოდება (მოქმედი ნივთიერება) | კულტურა, დასამუშავებელი ობიექტი | მავნებელი | გამოყენების ხერხი, დრო, გამოყენების თავისებურება | ხარჯვის ნორმა (ლ/ჰა, კგ/ჰა, ლ/ტ, კგ/ტ) | ლოდინის პერიოდი (გამოყენების ჯერადობა) | დამუშავებულ ფართობზე ხელით (მექანიზირე ბული) სამუშაოების დაწყების დრო |
115 | ნო-ფლაი 20 (აცეტამიპრიდი 20%) | პამიდორი (ღია გრუნტი) | თამბაქოს ფრთათეთრა | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში | 0.3 | 7(1) | 1(-) |
133 | პოტეგონი 20 (აცეტამიპრიდი) | პამიდორი, კიტრი (ღია გრუნტი) | თამბაქოს ფრთათეთრა | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, ნაყოფების გამონასკვამდე | 0.3 | 20(1) | 1(-) |
137 | რამზეს 20 (პირიდაბენი) | პამიდორი (დახურული გრუნტი) | თამბაქოს ფრთათეთრა | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში | 0.5 | 3(2) | 7(3) |
115 | ნო-ფლაი 20 (აცეტამიპრიდი 20%) | პამიდორი (დახურული გრუნტი) | თამბაქოს ფრთათეთრა, სათბურის ფრთათეთრა | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში | 0.3 | 3(1) | 1(-) |
147 | სილტან 25 (ციპერმეტრინი) | პამიდორი | თამბაქოს ფრთათეთრა, ბამბის ხვატარი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში | 0.3 | 15(2) | 7(3) |
109 | მოვენტო (სპიროტეტრამატი) | პამიდორი, წიწაკა | ორანჟერეის ფრთათეთრა, ტკიპები, თამბაქოს ფრთათეთრა | გაფანტვა ნიადაგის ზედაპირზე, რიგთაშორის და ბილიკებზე, მვნებლის გამოჩენისას | 0, 5-1.0 | 3(2) | 7(3) |
133 | პოტეგონი 20 (აცეტამიპრიდი) | პამიდორი, (დახურული გრუნტი), კიტრი წიწაკა (დახურული გრუნტი) | სათბურის ფრთათეთრა, თამბაქოს ფრთათეთრა, სათბურის ფრთათეთრა | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში | 0.3 | 3(1) | 1(-) |