N | პესტიციდის სავაჭრო სახელწოდება (მოქმედი ნივთიერება) | კულტურა, დასამუშავებელი ობიექტი | მავნებელი | გამოყენების ხერხი, დრო, გამოყენების თავისებურება | ხარჯვის ნორმა (ლ/ჰა, კგ/ჰა, ლ/ტ, კგ/ტ) | ლოდინის პერიოდი (გამოყენების ჯერადობა) | დამუშავებულ ფართობზე ხელით (მექანიზირე ბული) სამუშაოების დაწყების დრო |
4 | აგროპლანი (აცეტამიპრიდი) | კიტრი (ღია გრუნტი) | ბამბის ხვატარი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, ნაყოფების გამონასკვამდე | 0,25 | 20(1) | 1(-) |
29 | გოლდპლანი 20 (აცეტამიპრიდი) | პამიდორი, კიტრი (ღია გრუნტი) | ბამბის ხვატარი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, ნაყოფების გამონასკვამდე | 0.25 | 20(1) | 1(-) |
46 | ეფდალ აფიტრიდი 20 (აცეტამიპრიდი) | პამიდორი, კიტრი (ღია გრუნტი) | ბამბის ხვატარი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, ნაყოფების გამონასკვამდე | 0.25 | 20(1) | 1(-) |
110 | მოსეტამი 20 (აცეტამიპრიდი) | პამიდორი, კიტრი (ღია გრუნტი) | ბამბის ხვატარი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, ნაყოფების გამონასკვამდე | 0,25 | 20(1) | 1(-) |
126 | პასკალი 20 (აცეტამიპრიდი) | პამიდორი, კიტრი (ღია გრუნტი) | ბამბის ხვატარი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, ნაყოფების გამონასკვამდე | 0.25 | 20(1) | 1(-) |
155 | სტარ- 20 (აცეტამიპრიდი) | პამიდორი, კიტრი (ღია გრუნტი) | ბამბის ხვატარი | შესხურება ნაყოფების გამონასკვამდე | 0.25 | 20(1) | 1(-) |
166 | ტემპი (აცეტამიპრიდი) | პამიდორი, კიტრი (ღია გრუნტი) | ბამბის ხვატარი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, ნაყოფების გამონასკვამდე | 0.25 | 20(1) | 1(-) |
42 | დეცის ექსპერტი (დელტამეტრინი 100 გ/ლ) | კიტრი, კორნიშონი, ყაბაყი, ნესვი, საზამთრო (ღია და დახურული გრუნტი) | ბამბის ხვატარი, შემოდგომის ხვატარი, ბუგრები, მოცხარის ბუგრი | კულტურის დამუშავება მავნებლის გაჩენისას და 7-დღიანი ინტერვალით | 0,08-0,13 (ღია გრუნტში) 0,08-0,18 (დახურულ გრუნტში) | 3(3) | 7(3) |
66 | ზონდერი100 (ბიფენტრინი) | პამიდორი ბადრიჯანი (ღია გრუნტი) კიტრი (ღია გრუნტი) | ტკიპები ბამბის ხვატარი ბუგრები ტკიპები | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში (ნაყოფების გამონასკვამდე) 0.09 %-იანი სამუშაო ხსნარით | 0.5 | 15(1) | 10(4) |
140 | როკეტი 20 (აცეტამიპრიდი) | პამიდორი, კიტრი (ღია გრუნტი) | ფრთათეთრა, ბამბის ხვატარი, ბაღჩის ბუგრი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, ნაყოფების გამონასკვამდე | 0.3 | 14(1) | 1(-) |