N | პესტიციდის სავაჭრო სახელწოდება (მოქმედი ნივთიერება) | კულტურა, დასამუშავებელი ობიექტი | მავნებელი | გამოყენების ხერხი, დრო, გამოყენების თავისებურება | ხარჯვის ნორმა (ლ/ჰა, კგ/ჰა, ლ/ტ, კგ/ტ) | ლოდინის პერიოდი (გამოყენების ჯერადობა) | დამუშავებულ ფართობზე ხელით (მექანიზირე ბული) სამუშაოების დაწყების დრო |
136 | რადიანტი (სპინეტორამი) | კიტრი (დახურული გრუნტი) | თამბაქოს თრიფსი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, მავნეობის ეკონომიკური ზღვრის მიღწევის დროს, 10-14 დღის ინტერვალით | 0,5-0,6 | 3(1) | 2(1) |
136 | რადიანტი (სპინეტორამი) | ვაშლი | ვაშლის ნაყოფჭამია | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, მავნეობის ეკონომიკური ზღვრის მიღწევის დროს, 10-14 დღის ინტერვალით | 0,6-0,7 | 30(2) | 2(1) |
136 | რადიანტი (სპინეტორამი) | ვაზი | ყურძნის ჭია | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, მავნეობის ეკონომიკური ზღვრის მიღწევის დროს, 10-14 დღის ინტერვალით | 0,25-0,3 | 30(2) | 2(1) |
136 | რადიანტი (სპინეტორამი) | პომიდორი (ღია გრუნტი) | პომიდვრის სამხრეთამერიკული მენაღმე ჩრჩილი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, მავნეობის ეკონომიკური ზღვრის მიღწევის დროს, 10-14 დღის ინტერვალით | 0.5 | 20(2) | 2(1) |
136 | რადიანტი (სპინეტორამი) | პომიდორი (დახურული გრუნტი) | ბამბის ხვატარი | შესხურება ვეგეტაციის პერიოდში, მავნეობის ეკონომიკური ზღვრის მიღწევის დროს, 10-14 დღის ინტერვალით | 0,4-0,45 | 7(2) | 2(1) |